Dienstverband: Parttime of fulltime

Heb jij veel affiniteit met metaalbewerking en wil jij werken in een leuk team binnen een snelgroeiend bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Frontline is een snelgroeiend bedrijf in het centrum van Brummen dat zich richt op de ontwikkeling, productie en verkoop van fietsen voor rolstoelgebruikers (de zgn Handbikes). We staan er zowel nationaal als internationaal om bekend om altijd met een innovatieve oplossingen te komen tegen een eerlijke prijs. Al onze handbikes worden geproduceerd, geassembleerd en onderhouden in ons bedrijfspand in het Gelderse Brummen. Ons hechte team werkt hier hard om de verwachtingen van onze klanten continu te overtreffen!

Wie ben jij?

Het allerbelangrijkste is dat je onwijs leergierig bent en geen uitdaging uit de weg gaat. Je moet het leuk vinden om met metaalbewerking bezig te zijn en hebt bij voorkeur een opleiding in die richting afgerond. Je hebt veel technisch inzicht en werkt nauwkeurig.

Wat ga je doen?

Als metaalbewerker is het werk zeer divers! Van het lassen van onze frames tot het maken van onderdelen op de draaibank: elke dag is anders. Het leukste vinden wij om maatwerk oplossingen te bedenken waar mensen in hun dagelijks leven mee geholpen zijn. Als metaalbewerker speel je daar een grote rol in.

Wat bieden wij?

 • Een functie in een gezellig en snelgroeiend bedrijf;
 • Salaris conform cao;
 • Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Interesse?

Klik op onderstaande knop om te solliciteren. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact op nemen met de heer Jesse Wilbrink via j.wilbrink@frontline-handbikes.nl of bellen naar 0575-561426.

Sollicitatieformulier

  Functie
  Persoonlijke gegevens
  Opleiding en werkervaring
  Sollicitatie  Sollicitant verklaart dit formulier naar waarheid te hebben ingevuld en er mee bekend te zijn, dat bij onjuiste beantwoording van de vragen het dienstverband te alle tijde direct verbroken kan worden. Ervan op de hoogte te zijn dat een eventuele aanstelling geschiedt onder voorwaarde van de gebruikelijke proeftijd.