Locatie: Brummen, Gelderland
Type: Stage
Tijd: Fulltime
Opleidingsniveau: HBO/WO

Wie zijn wij?

Frontline is een jong familiebedrijf in het centrum van Brummen. Na 15 jaar lang een fietsenwinkel geëxploiteerd te hebben, hebben we recentelijk het roer om gegooid en richten we ons nu volledig op de ontwikkeling, productie en verkoop van onze eigen handbikes (fietsen voor rolstoelgebruikers). We staan er zowel nationaal als internationaal om bekend altijd met nieuwe innovatieve oplossingen te komen tegen een eerlijke prijs. Onze nummer 1 prioriteit is de verwachtingen van onze klanten overtreffen! We hebben onszelf als missie gesteld om de zorgmiddelenindustrie beter, goedkoper en krachtgerichter te maken. Meer weten over ons? Kijk op de “Over ons“-pagina.

Wie ben jij?

Het allerbelangrijkste vinden we dat je heel erg gemotiveerd bent. Je moet affiniteit hebben met marketing en digitale media. Daarnaast ben je leergierig en creatief. Studies in de richting van Communicatie en marketing (HBO/WO) sluiten het beste aan op deze functie.

Wat bieden wij?

 • Een functie in een snelgroeiend familiebedrijf;
 • Stagevergoeding;
 • Op doen van veel werkervaring;
 • Mogelijkheid tot dienstverband na de stage.

Interesse?

Klik op onderstaande knop om te solliciteren. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact op nemen met de heer Jesse Wilbrink via j.wilbrink@frontline-handbikes.nl of bellen naar 0575-561426.

Sollicitatieformulier

  Functie




  Persoonlijke gegevens
















  Opleiding en werkervaring




  Sollicitatie







  Sollicitant verklaart dit formulier naar waarheid te hebben ingevuld en er mee bekend te zijn, dat bij onjuiste beantwoording van de vragen het dienstverband te alle tijde direct verbroken kan worden. Ervan op de hoogte te zijn dat een eventuele aanstelling geschiedt onder voorwaarde van de gebruikelijke proeftijd.