Locatie: Brummen, Gelderland
Type: BBL of BOL
Tijd: Fulltime
Opleidingsniveau: MBO niveau 2

 

Volg jij de opleiding Constructiewerker niveau 2? Heb jij veel affiniteit met metaalbewerking? Ben je gemotiveerd en leergierig? Woon jij in de omgeving van Brummen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij?

Frontline is een jong familiebedrijf in het centrum van Brummen. Na 15 jaar lang een fietsenwinkel geëxploiteerd te hebben, hebben we recentelijk het roer om gegooid en richten we ons nu volledig op de ontwikkeling, productie en verkoop van onze eigen handbikes (fietsen voor rolstoelgebruikers). We staan er zowel nationaal als internationaal om bekend altijd met nieuwe innovatieve oplossingen te komen tegen een eerlijke prijs. Onze nummer 1 prioriteit is de verwachtingen van onze klanten overtreffen! We hebben onszelf als missie gesteld om de zorgmiddelenindustrie beter, goedkoper en krachtgerichter te maken. Meer weten over ons? Kijk op de “Over ons“-pagina. Voor onze productieafdeling zijn wij op zoek naar een Constructiewerker.

Wie ben jij?

Het belangrijkste vinden wij dat je onwijs leergierig bent. Je moet het leuk vinden om met metaalbewerking bezig te zijn. Je hebt veel technisch inzicht en werkt nauwkeurig. Het is fijn wanneer je al enige ervaring hebt met (Tig-)lassen. Daarnaast ben je een aanpakker en vind je het niet erg om hard te werken.

Wat bieden wij?

 • Een functie in een snelgroeiend familiebedrijf;
 • Stagevergoeding;
 • Op doen van veel werkervaring;
 • Mogelijkheid tot dienstverband na de stage.

Interesse?

Klik op onderstaande knop om te solliciteren. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact op nemen met de heer Jesse Wilbrink via j.wilbrink@frontline-handbikes.nl of bellen naar 0575-561426.

Sollicitatieformulier

  Functie
  Persoonlijke gegevens
  Opleiding en werkervaring
  Sollicitatie  Sollicitant verklaart dit formulier naar waarheid te hebben ingevuld en er mee bekend te zijn, dat bij onjuiste beantwoording van de vragen het dienstverband te alle tijde direct verbroken kan worden. Ervan op de hoogte te zijn dat een eventuele aanstelling geschiedt onder voorwaarde van de gebruikelijke proeftijd.