Locatie: Brummen, Gelderland
Tijd: Fulltime
Opleidingsniveau: MBO
Werkervaring: 2-5 jaar

Ben jij een fietstechnicus in hart en nieren en wil jij werken in een leuk team binnen een snelgroeiend bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Frontline is een snelgroeiend bedrijf in het centrum van Brummen dat zich richt op de ontwikkeling, productie en verkoop van fietsen voor rolstoelgebruikers (de zgn Handbikes). We staan er zowel nationaal als internationaal om bekend om altijd met een innovatieve oplossingen te komen tegen een eerlijke prijs. Al onze handbikes worden geproduceerd, geassembleerd en onderhouden in ons bedrijfspand in het Gelderse Brummen. Ons hechte team werkt hier hard om de verwachtingen van onze klanten continu te overtreffen!

Wie ben jij?

Het allerbelangrijkste is dat je onwijs leergierig bent en geen uitdaging uit de weg gaat. Je bent daarnaast gedreven, flexibel en denkt in oplossingen. Het hebben van relevante ervaring- en/of opleidingen is een pré.

Wat ga je doen?

Als fietstechnicus / Assembler assembleer je onze handbikes en monteer je deze af bij de klant. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud aan alle types handbikes. Omdat er veel verschil zit in de diverse handbikes is jouw werk zeer divers. De werkvoorbereiding en planning worden voor je gedaan, zodat jij je volledig kan focussen op jouw werk.

Wat bieden wij?

 • Een functie in een gezellig en snelgroeiend bedrijf;
 • Salaris conform cao;
 • Veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Interesse?

Klik op onderstaande knop om te solliciteren. Voor vragen en/of opmerkingen kunt u contact op nemen met de heer Jesse Wilbrink via j.wilbrink@frontline-handbikes.nl of bellen naar 0575-561426.

Sollicitatieformulier













  Functie




  Persoonlijke gegevens
















  Opleiding en werkervaring




  Sollicitatie







  Sollicitant verklaart dit formulier naar waarheid te hebben ingevuld en er mee bekend te zijn, dat bij onjuiste beantwoording van de vragen het dienstverband te alle tijde direct verbroken kan worden. Ervan op de hoogte te zijn dat een eventuele aanstelling geschiedt onder voorwaarde van de gebruikelijke proeftijd.